Maskinsikkerhed

Ysafety-logo

Om os

Hvem er vi?

YellowSafety er stiftet med en mission om at hjælpe danske virksomheder med at undgå ulykker og bygge sikre state-of-the-art maskiner. Ærlighed er vores mellemnavn, da vi altid rådgiver vores kunders med deres interesser som førsteprioritet. Vores viden og ekspertise inden for maskinsikkerhed, standarder og regler bygger på en solid teknisk baggrund og erfaring. Vælger du os som partner eller arbejdsplads kan du forvente ordentlighed, høj faglighed og kommunikation, der siger spar to. 

"Det er mega fleksibelt og relevant"

Mark er 22 år gammel, han læser til Maskinmester på Aarhus maskinmester skole og så er han ansat i Yellow Safety som Student Safety Engineer. Det vil sige, at han supplerer sit studie med arbejde inden for sikkerhed og dokumentation – både hands-on og ved computeren. Mark er både stærk i ombygninger af maskiner, hvor hænderne får lov til at yde arbejdet – men også i dokumentation er Mark enormt dygtig. Ved siden af alt dette så elsker Mark at være aktiv med badminton og træning.

“Jeg synes, det er vigtigt med afveksling i mine arbejdsopgaver. For eksempel at komme ud og lave ombygning på en maskine, så man kommer lidt væk fra computeren.” – Mark Brandt Jensen – Student Safety Engineer

Højt fagligt niveau krydret med frihed og ansvar

“Yellow Safety er stiftet for at støtte den rivende udvikling i dansk industri, der har sikret os pladsen som et af de førende teknologiske lande i verden. Vores fornemmeste opgave er at støtte denne udvikling og sørge for, at ingen kommer til skade imens. 

Faglighed og ansvarlighed overfor vores kunder er de højeste prioriteter. Efterlever man dette, har man som ansat i Yellow Safety stor frihed og fleksibilitet til at udføre sit arbejde hvor og hvornår, man ønsker det.

Vi har kontor i Skanderborg men er et remote team, der kan arbejde asynkront takket være vores stærke fokus på projektledelse og processer.”

– Jesper Deleuran Larsen – Stifter af YellowSafety 

Teamet bag

Jesper Deleuran Larsen
Indehaver & Safety Engineer

Jesper har en baggrund som Automatiktekniker og Maskinmester kombineret med mange års praktisk erfaring inden for automation, produktion og el-konstruktion. Desuden er Jesper CMSE® – Certified Machinery Safety Expert (TÜV Nord).

Tlf: 51 89 65 41
jdl@ysafety.dk

Holger Kjærsgaard Mortensen
Safety Engineer

Holger er uddannet Maskinmester fra AAMS med en praktisk baggrund og uddannelse som Elektriker. Holger varetager alle slags opgaver inden for safety og el-konstruktion. 

hkm@ysafety.dk

Mathias fra YellowSafety
Mathias Deleuran Larsen
Student Marketing Specialist

Mathias varetager alle opgaver relateret til markedsføring og branding. Med en solid baggrund som bl.a. redaktør for Fullcourt.dk og studiemedarbejder i kommunikation i industrien arbejder Mathias for at udbrede Yellow Safety som brand.

mdl@ysafety.dk

Mark Brandt Jensen
Student Safety Engineer

Mark har en baggrund som Automatiktekniker og er i gang med at læse til Maskinmester. Han bringer værdifuld erfaring inden for automation og maskinkonstruktion, som han bruger til at bidrage til Yellow Safety’s mål og opgaver relateret til maskinsikkerhed og automationsprojekter.

mbj@ysafety.dk