Maskinsikkerhed

Ysafety-logo

Vi har haft et projekt i gang for at sikre, at alle vores fabrikker lever op til de lovmæssige krav både ift. maskinsikkerhed og den tilhørende dokumentation.

– Line Back Jæger, Project Manager

0.1

Sikkerhed som 1. prioritet

Kamstrup havde igangsat en proces for at højne sikkerheden i deres fabrikker og få styr på alt dokumentation for deres maskiner.  

For at sikre et sikkert arbejdsmiljø og imødekomme stigende krav til sikkerhed på maskiner i forbindelse med audits og certificeringer, startede Kamstrup en gennemfattende process. 

Processen starter med, at maskinparken screenes, hvorefter den nødvendige dokumentation fremskaffes og udarbejdes. Herefter udbedres potentielle fejl og mangler – bare for at nævne nogle af de nødvendige skridt. 

Det er ikke altid nemt at sætte interne ressourcer af til at skabe det nødvendige overblik. Derfor valgte Kamstrup at få hjælp til store dele af processen af Yellow Safety.

“Yellow Safety har været hjulpet os med at gennemgå og skabe et overblik over vores dokumentation og derefter hjulpet os med at fremskaffe manglende dokumentation.

Derudover har de været leverandør på at forbedre sikkerheden på flere af vores maskiner. Her har vi oplevet et godt samarbejde med hurtig respons og gode løsninger.”

– Line Back Jæger, Project manager ved Kamstrup

0.2

Sikre maskiner og styr på dokumentationen

Vi hjalp Kamstrup med at skabe et overblik over den nødvendige dokumentation. Den dokumentation, der manglede, blev enten udarbejdet eller hentet hos maskinleverandørerer. 

Da dokumentationen var på plads, skulle der kigges på de fejl og mangler, som blev identificeret i screeningen. Vi stod ikke blot for det administrative arbejde, men trak i arbejdstøjet og udbedrede en række maskiner.

Til sidst stod Kamstrup med et overblik over deres dokumentation og en maskinpark, som de har overblik over i henhold til sikkerheden – så de kan gå til audit med ro i maven. Og endnu vigtigere, er deres fabrikker mere sikre for deres medarbejdere.

Opsummerende ord fra Kamstrup

“Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Yellow Safety, som altid har været tilgængelig for spørgsmål og har løst sikkerhedsopgaver med godt resultat. Vi har været meget tilfredse med de løsninger Yellow Safety er kommet med og det har været med til at højne maskinsikkerheden”

Skal vi hjælpe dig?

Hvis du også ønsker at højne niveauet af maskinsikkerhed i jeres virksomhed så ræk ud allerede i dag! 

Jesper Deleuran Larsen – Indehaver

CMSE® Certified Machinery Safety Expert (TÜV Nord)

+45 51 89 65 41

jdl@ysafety.dk